Λένα Τσούπα

Η Ελένη Τσούπα γεννήθηκε στην Θεσσαλονικη το 1979. Μεγάλωσε στην Αξιούπολη του νομού Κιλκίς. Από πολύ μικρή γνώριζε ότι η αγάπη της για τα ζώα θα καθόριζε και την μετέπειτα επαγγελματική της πορεία. Με μοναδική επιλογή την Κτηνιατρικη σχολή του Α.Π.Θ. εισήχθη το 1999 και αποφοίτησε το 2005. Εργάστηκε επί μια 3ετία στην διεύθυνση κτηνιατρικής του Ν.Κιλκίς όπου ασχολήθηκε με την δημόσια υγεία και την εφαρμογή υποχρεωτικών εμβολιασμών σε μονάδες παραγωγικών ζώων.

Οι σπουδές της στην Θεσσαλονίκη εκτός απο το πολυπόθητο πτυχίο, της έφεραν και την γνωριμία της με τον Κώστα Αντωνόπουλο που έμελε να καθορίσει την μετέπειτα ζωή της επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Το 2009 αποφάσισαν απο κοινού με τον Κώστα να ιδρύσουν στην Καλαμάτα το Ιατρείο Ζώων Συντροφιάς.Έκτοτε και εώς τώρα συνεργάζονται αρμονικά με κοινό στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στα ζώα συντροφιάς της πόλης της Καλαμάτας και την ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.

Η Λένα έχει εξειδικευτεί στον Κτηνιατρικό Βελονισμό. Έλαβε τον μεταπτυχιακό της τίτλο μετά από 2ετή φοίτηση και επιτυχημένες εξετάσεις στον Επιστημονικό Σύλλογο Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας (SAMAG). Η απόφασή της για την ενασχόληση με τον βελονισμό προέκυψε από την ανάγκη της να διευρύνει το φάσμα των διαγνωστικών μέσων και των θεραπευτικών επιλογών που έχει να προτείνει ένα σύγχρονο ιατρείο μικνών ζώων.

Είναι υπερήφανη μαμά ενός 4χρονου αγοριού, ενός σκύλου και 2 γάτων.

Τον ελεύθερο χρόνο της αφιερώνεται στη μεγάλη της αγάπη την ραπτική ενώ εξίσου αρκετό χρόνο αφιερώνει με τον σύζυγο της και συνεργάτη της στην κλινική , για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Τελευταίο της project ήταν και η πλήρης ανακαίνιση της κλινικής της Καλαμάτας με το ιδαίτερο γούστο της που απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από φίλους και πελάτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο