German Greek English

Η Κλινική μας

Η Κλινική μας

Η κλινική

Το κτηνιατρείο μας δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, υπομονή και κόπο τον Ιανουάριο του 2009 και έτσι έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο που είχαμε από μικρά παιδιά κι εγώ και η Λένα. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα χώρο λειτουργικό, άνετο, όμορφο που να καλύπτει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων αλλά και των ιδιοκτητών τους που δυστυχώς πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν υπομονή πολύ ωρα έξω από το εξεταστήριο εάν το ζωάκι τους έχει κάποιο πρόβλημα. Απο την προηγούμενη εμπειρία μας λοιπόν σε κλινικές που έχουμε εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καταλήξαμε στη δημιουργία αυτού του ιατρείου που πιστεύουμε οτι καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των κατοικιδίων μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς με τα πιο σύγρονα μέσα όπως επιτάσσει η σύγχρονη κτηνιατρική και να ξεφύγουμε από την παλαιά (και δυστυχώς πολλές φορές και σύγχρονη) πρακτική της ''κορτιζόνης, αντιβίωσης'' και άστο να δουμε πως θα πάει...

Επενδύσαμε λοιπόν σε σύγρονα μηχανήματα που μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε μια σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε περιστατικού όπως αιματολογικός αναλυτής, βιοχημικός αναλυτής, ακτινολογικό μηχάνημα, αναισθησιολογική συσκευή, νέου τύπου κλουβιά νοσηλείας και πολλά άλλα.

Με χαρά θα σας υποδεχθούμε στο ιατρείο μας για να σας βοηθήσουμε όχι μονο σε μια δύσκολη στιγμή αλλά ακόμα και για απλές συμβουλές που σχετίζονται με την υγεία του μικρού σας φίλου και την προληπτική ιατρική που είναι και η πιο σημαντική για την αποφυγή των περισσοτέρων προβλημάτων και αφορά στο εμβολιακό σχήμα και τους σωστούς αποπαρασιτισμούς αλλά και σε ένα διατροφικό πλάνο και πολλές άλλες μικρές αλλά πολύ σημαντικές συμβουλές από τα πρώτα βηματα ως και τα βαθία γεράματα.

Ο εξοπλισμός μας

Αιματολογικός αναλυτής τελευταίας τεχνολογίας
Υπερηχος
Βιοχημικός αναλυτής τελευταίας τεχνολογίας
Μηχάνημα φυσιοθεραπείας & ηλεκτροβελονισμού
Ακτινολογικό μηχάνημα υψίσυχνο
Αυτόματο εμφανιστήριο ακτινογραφιών
Οδοντιατρική συσκευή καθαρισμού με υπερήχους και στίλβωσης
Εισπνευστική αναισθητική συσκευή με χρήση ισοφλουρανίου και οξυγόνου
Μόνιτορ αναισθησιολογίας με όλες τις απαραιτητες ενδείξεις των βασικών λειτουργιών
Χειρουργική διαθερμία
Χειρουργική αναρρόφηση
Μικροσκόπιο
Οφθαλμ-Ωτο-λαρυγγοσκόπιο
Ηλεκτρονική ζυγαριά
Κλίβανοι αποστειρώσεως (Υγρός και Ξηρός)
Ηλεκτρονικό θερμόμετρο αυτιού 1 sec για αποφυγή stress του ζώου
Υπερσύγχρονοι κλωβοί νοσηλείας

Η εμπειρία μας

Κατά την περίοδο εργασίας μου σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη, από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια, είχα την τύχη να παρεβρεθώ σε πλήθος καθημερινών αλλά και πιο εξεζητημένων παθολογικών και χειρουργικών περιστατικών. Συμμετείχα πάρα πολλές φορές σε χειρουργικές επεμβάσεις που διενεργούνταν απο τον καθηγητή της πανεπιστημιακής κλινικής εώς ότου αποκτήσω την εμπειρία να αναλαμβάνω ο ίδιος τέτοια περιστατικά.

Στη συνέχεια αποφάσισα να μετεκπαιδευθώ στην μονάδα χειρουργικής-μαιευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου είχα την ευκαιρία να εκπαιδευτώ στη μονάδα εντατικής-αναισθησιολογίας καθώς και στην οφθαλμολογία! Καθημερινά λάμβανα μέρος σε χειρουργικές επεμβάσεις μαλακών ιστών και ορθοπεδικών, με τους κορυφαίους του είδους στην Ελλάδα, σε περιστατικά που προσκομίζονταν απο κτηνιατρεία όλης της χώρας. Αποφοίτησα από το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης με βαθμό "Άριστα".

image

Συμμετείχα σε σεμινάριο (wet lab) πολύ υψηλού επιπέδου στην Αυστρία, στην πανεπιστημιακή κλινική της Βιέννης, όπου εξασκήθηκα σε δύσκολες τεχνικές ενδοκοιλιακών επεμβάσεων και στην πλαστική χειρουργική. Λόγω της θετικής εμπειρίας μου στην κλινική της Βιέννης αποφάσισα να κάνω αίτηση για μετεκπαίδευση στη χειρουργική και ορθοπεδική, όπου και έγινα δεκτός. Εργάστηκα στην κλινική ως χειρουργός με ιδιαίτερα καθήκοντα στο τομέα της ορθοπεδικής και συμμετείχα στην εκπόνηση μελέτης περιστατικού οστεοσαρκώματος σε γάτα μετά απο οστεοσύνθεση με μεταλλική πλάκα.

Η μεγάλη μου αγάπη όμως για την ιδιαίτερη πατρίδα μου με έφερε πίσω στην Καλαμάτα όπου αποφασίσαμε μαζί με τη Λένα να ανοίξουμε το δικό μας κτηνιατρείο όσο πιο κοντά γινόταν στα ευρωπαικά στάνταρ.

Η Λένα ασχολείται κυρίως με τον κτηνιατρικό βελονισμό για αποκατάσταση νευρολογικών-ορθοπαιδικών διαταραχών και ταχύτερη αποκατάσταση μετεγχειρητικά. Μετά απο 2ετή εκπαίδευση έλαβε το ευρωπαικό πιστοποιητικό κτηνιάτρου βελονιστή καθώς και τον μεταπτυχιακό τίτλο της με "Άριστα". Στη συνέχεια εστίασε και στον ηλεκτροβελονισμό. Παράλληλα στην καθημερινή κλινική πράξη αναλαμβάνει χειρουργεία μαλακών ιστών, οδοντιατρικά καθώς και παθολογικά περιστατικά σε συνεργασία πάντα με τα πιο αξιόπιστα εργαστήρια.

Κτηνιατρείο στη Στούπα
Επόμενο άρθρο
Κτηνιατρείο στη Στούπα
Tel: 27210 28674

Mobile Application

Κλείστε εύκολα ραντεβού, επιλέξτε την ώρα και την ημέρα, δείτε στο χάρτη το ιατρείο και διαβάστε πολύ χρήσιμα άρθρα!!

Κατεβάστε την εφαρμογή
iPhone Apps / iOS
Google Play‎ / Android